Lakemar

Tietoa

Maarakennusliike Lakemar Oy

Lakemar Oy on vuonna 2005 perustettu maarakennusyhtiö. Toimialojamme ovat maarakentamis- ja maansiirtotyöt koko Suomen alueella. Palvelemme sinua asianmukaisesti kaikissa rakentamisen vaiheissa

Lakemar takaa asiakkailleen kilpailukykyiset, korkealaatuiset ja aikataulun mukaiset toimitukset. Asiakkaitamme palvelemme yksilöllisesti paitsi pääurakoitsijana, myös osana rakennuttajan taitotiimiä, mikä varmistaa rakennuttajalle tavoitteiden mukaisen, toimivan rakennuksen. Teemme kaikki tarvittavat ponnistelut varmistaaksemme, että kaikki osapuolet voivat tarkastella valmista rakennusta ylpeinä ja yksimielisinä tehdyn työn korkeasta laadusta.

Lakemar HeatWork

Roudansulatusjärjestelmä

Teemme roudansulatusta sekä betonivalujen esi- ja jälkilämmitystä. Käytössämme on HeatWork HW1800 jolla pystymme sulattamaan routaa 30-40cm/vrk jopa 200m2 alueelta. Tuomme laitteen työmaalle, asennamme käyttökuntoon jonka jälkeen laite toimii miehittämättömänä ja ilmoittaa meille tekstiviestillä mikäli laitteen toiminnassa ilmenee jokin häiriö. Sulatuksen/lämmityksen jälkeen puramme laitteiston ja viemme pois, hoidamme myös päivystyksen koneen käytön aikana mikäli jokin toimintahäiriö keskeyttää laitteen toiminnan.

Lisätietoa laitteesta valmistajan kotisivulta www.heatwork.com.

Lakemar Oy

Palvelumme

Palvelumme kattaa monipuolisesti maarakentamisen eri osa-alueet.

Rakennamme asiakkaan tavoitteiden mukaan ja asiakas ohjaa kanssamme kustannuksia, suunnittelua ja materiaalivalintoja. Otamme vastuun aikataulusta, laadusta ja tehokkuudesta. Arvoketjuamme ohjaa taloudellinen tehokkuus.

Luotamme omiin ja vakituisiin työntekijöihin. Vain erikoisosaamista vaativat tehtävät teetetään aliurakoitsijoilla. Vakiintuneet työtiimit ovat hioutuneet yhteen. Työ on tehokasta ja laatu näkyy jokaisesta yksityiskohdasta. Olemme ylpeitä työmme jäljestä.